Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2022-03-25

Lengvai pagaminami šventiniai suktinukai, kurie tikrai patiks visai šeimai. 

 

                                                                     

 Šventiniams Velykų pietums gurmaniški vištienos suktinukai su šonine bei lengvai traškia parmezano – pistacijų plutele? Tikrai taip! Tai suktinukai, kurie akimirksniu sukurs restoraną namuose – vos iš kelių ingredientų, ypatingai lengvai paruošiami, puikiai derantys su skirtingu garnyru ir tokie, kurie lengvai įtiks net išrankiausiam skoniui. Šių suktinukų išskirtinumas slypi “Deluxe” linijos užtepėlėse – tiek alyvuogių, tiek artišokų užtepėlės suteikia tikrai puikų ir išskirtinį poskonį, tad per Velykas leidžiamės į gurmaniškus nuotykius drauge? Net neabejoju, kad jie labai patiks! 
 
 
 
 
 Šią savaitę į LIDL parduotuves grįžta aukščiausios kokybės, išskirtiniai jau paruošti patiekalai bei ingredientai Velykų stalui – tai “Deluxe” linijos produktais, kurie akimirksniu sukuria šventę namuose. Džiovintų vaisių ir riešutų pyragas, moliūgų sėklų aliejus, migdolinių sausainių rinkinys macarons, lašiša sluoksniuotoje tešloje, namų kvapas, itališkas desertas „torrone", alyvuogių aliejus, makaronai, patagoninės šukutės, balzaminio acto ir aukščiausios rūšies alyvuogių aliejaus rinkinys su stikliniu indu, sūdyti karamelizuoti žemės riešutai, druska su malūnėliu bei prieskoniai kavai - ir čia tik maža dalis viso gėrio, kuris jau laukia LIDL! 
 
  
 
INGREDIENTAI:  
500 g vištienos filė; 
Keli arb. š. “Deluxe” alyvuogių užtepėlės; 
Keli arb.š. “Deluxe” artišokų užtepėlės; 
100 g rūkytos šoninės juostelių; 
80 g smulkiai tarkuoto kietojo sūrio; 
80 g smulkintų pistacijų riešutų. 
 
KAIP GAMINTI: 
1. Vištienos filė padaliname į tris dalis ir lengvai jas išmušame. 
2. Vištienos gabalėlius ištepame pasirinkta užtepėle – labai skanu rinktis abi, nes jos puikiai pagyvina kepsnelius ir suteikia jiems skirting poskonį. Dedame šoninės juosteles ir susukame. 
3. Vištienos suktinukus apvoliojame kietojo sūrio ir pistacijų mišinyje.
4. Paruoštus suktinukus kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių. Patiekiame su mėgstamu garnyru. 
 
Reklama | LIDL 
PRISIJUNGTI SU FACEBOOK