Velykų užkandis arba nepaprastai žaismingos ir lengvai pikantiškos sluoksniuotos tešlos morkytės su lydytu pelėsiniu sūriu! Vos iš trijų ingredientų, ypatingai lengvai pagaminamos, puikiai atrodančios bei labai gardžios - šios morkytės tikrai lengvai taps šventinio stalo atradimu. P.S. Išskirtinumo šiam užkandžiui suteikia VILVI Memel Blue lydytas sūris su mėlynaisiais pelėsiais, kuris akimirksniu suteikia pikantiškumo bei išraiškingo skonio.
⠀
INGREDIENTAI:
•100 g VILVI Memel blue lydyto sūrio su mėlynaisiais pelėsiais;
•100 g VILVI Memel blue lydyto sūrio su mėlynaisiais pelėsiais ir saulėje džiovintais pomidorais;
•275 g šviežios sluoksniuotos tešlos;
•Ryšulėlis šviežių petražolių
KAIP GAMINTI:
1.Iš folijos išlankstome norimo dydžio ir storio kugelius.
2.Sluoksniuotą tešlą supjaustome juostelėmis ir apsukame kugelius.
3.Paruoštas sluoksniuotos tešlos morkytes kepame 190 laipsnių orkaitėje apie 15 - 20 minučių. Paliekame visiškai atvėsti. Atvėsus labai atsargiai išimame foliją.
4.Į morkyčių vidų dedame pasirinktą lydytą pelėsinį sūrį. Taip pat nepamirštame įdėti ir petražolių ryšulėlio.
Reklama | VILVI