Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2023-06-05

Sotus, maistingas ir tobulai tinkantis tiek pusryčiams, tiek pietums ar pavakariams. 

                                                                        

 Sumuštiniai gardžiausiems vasaros nuotykiams - sotūs, maistingi, paprastai pagaminami, tikrai labai skanūs ir tokie, kurie puikiai tinka ne tik sotiems pusryčiams, bet ir lengviems priešpiečiams. Ir laiką leidžiant namuose, ir keliaujant į darbą ar mokyklą, ir iškylaujant gamtoje, ir išsiruošiant į ilgesnę kelionę!

 

 



 Šiems sumuštiniams rinkausi naująją Fazer Aviža sumuštinių duona, kuri yra kepama naudojant „batch“ technologiją, todėl išsaugo daugiau drėgmės bei aromato. Ji ypatingos struktūros, nes gardinta 26,2% avižų: viso grūdo avižų miltais, daigintais avižų grūdais, daigintais ir fermentuotais avižų grūdais, pilno grūdo avižų dribsniais. Vos paragavus tampa viena mylimiausių duonų!

 

 

 



INGREDIENTAI:


•Keturios riekės sumuštinių duonos Fazer Aviža;
•200 g konservuotų avinžirnių;
•1/2 nedidelio mėlynojo svogūno;
•Keli saulėje džiovinti pomidorai;
•Ryšulėlis šviežių petražolių;
•Keli arb. š. majonezo;
•Keli arb. š. garstyčių;
•Žiupsnis druskos;
•Keli salotų lapai;
•Keli pomidorų griežinėliai


KAIP GAMINTI:


1.Pirmiausia, paruošiame avinžirnių užtepėlę - į dubenį beriame avinžirnius, juos sutriname šakute, tuomet beriame smulkiai pjaustytą svogūną, saulėje džiovintus pomidorus, gardiname druska, majonezu bei garstyčiomis. Išmaišome. Beriame smulkintas petražoles ir dar kartą išmaišome.
2.Ant duonos riekių dedame salotų lapus, paruoštą avinžirnių užtepėlę bei pomidorų griežinėlius. Užvožiame likusiomis duonos riekėmis.

 

 

Reklama | Gardėsis 

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK