Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2013-03-30


                                                                         

      Prisipažinsiu, kad ką tik iškepta, visa šilta ir kvepianti ciabatta yra viena iš mano didžiausių silpnybių. Jei šalia jos dar ir gardi užtepėlė.... Tai išvis puikus pasirinkimas lengvai vakarienei po sunkios darbo dienos ar tiesiog jaukiam pasisėdėjimui su vyno taure! :)


INGREDIENTAI:


•    1 kepalas ciabattos;
•    150 g. grūdėtos varškės;
•    Saulėje džiovinti pomidorai (nepagailėkite:) );
•    1 – 2 skiltelės česnako;
•    Žiupsnelis druskos, bazilikų;
•    Porą šaukštelių majonezo.


KAIP GAMINTI:


1. Nuvarvinkite grūdėtą varškę, kad nebūtų tokia skysta.
2.Į grūdėtą varškę sudėkite  smulkiai pjaustytus saulėje džiovintus pomidorus, įspauskite kelias skilteles česnako, pagardinkite druska, bazilikais ir viską sumaišykite su trupučių majonezo.
3.Gautą masę užtepkite ant ciabattos riekelių ir apkepkite orkaitėje, kol lengvai apskrus.


Virtuvės užrašai: tokį užtepą galite tepti tiesiai ant mėgstamos duonos riekelių ir valgyti, nebūtina apkepti orkaitėje ;)

 

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK