Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2016-06-30

Vasariškiems rytams ir vakarams tikras skonių ir spalvų žaismas!

                                                                                         

 Myliu vasarą! Kad ir kaip tai skamba banaliai, bet myliu. Labai. Už tai, kad galiu basomis kojomis lakstyti po pievas ir nebijoti vėjo suveltų plaukų. Gaudyti margaspalvius drugelius ir leisti muilo burbulus. Šokti visą naktį ir pasitikti saulę. Už tai, kad tik vasarą būna patys skaniausi ledai ir šalti jų kokteiliai. Už tai, kad jos rytai dažnai būna saulėti ir šilti. Kad saujos pilnos naminių braškių ir žemuogių. O pusryčiai vos tik panorėjus tampa ypatingi! Tikrai. Rodos savo sode nuskintos uogos sukuria stebuklus. Sumaišytos su avokadais ir persikais tampa puikiu pagardu traškioms duonos riekėms. Ir rytui, ir vakarui!

 


INGREDIENTAI:


• 4 mėgstamos duonos riekės;
• Sauja braškių;
• ½ avokado;
• 1 persikas;
• Žiupsnelis druskos;
• 1 arb. š. citrinos sulčių;
• 1 val. š. alyvuogių aliejaus;
• Šlakelis balzamiko padažo.


KAIP GAMINTI:


1.Duonos riekes lengvai apskrudinkite, kad taptų traškios.
2.Braškes, avokadą ir persiką supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.
3.Pagardinkite braškes, avokadus bei persiką žiupsneliu druskos, citrinos sultimis bei alyvuogių aliejumi. Išmaišykite ir palikite kelioms minutėms susidraugauti vieniems su kitais.
4.Paruoštą pagardą berkite ant traškių duonos riekių ir pagardinkite balzamiko padažu.

 

 

 

 

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK