Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2021-02-25

Ypatingai lengvai pagaminami ir labai labai šokoladiniai triufeliai.

                                                                 

 Vos du ingredientai ir šokoladinė laimė jau namuose! Taip,tai burnoje tirpstantys triufeliai, kuriuos pagaminti užtruksite vos kelias minutes – jie visai neįnoringi, beprotiškai skanūs ir kaskart pasipuošiantys vis kitais pagardais. O pagardus šie triufeliai mėgsta ir net labai – juos galima apvolioti kokoso drožlėse, smulkintuose riešutuose, kakavoje, šokolado drožlėse ir pabarstukuose, šaltyje džiovintose uogose, sezamo sėklose ar net cukraus pudroje. Ir dar. Jie gali būti puiki rankų darbo dovana – dailiai supakavus dėžutėje ar stikliame indelyje abejingų tikrai nepaliks.

 

 


INGREDIENTAI:


•200 g juodojo šokolado;
•200 ml riebios grietinėlės;
•Mėgstami pabarstukai: nesaldi ar saldi kakava, kokoso drožlės, šokolado drožlės, smulkinti riešutai ir t.t.

 

 


KAIP GAMINTI:


1.Į puodą supilame grietinėlę ir lengvai ją pašildome.
2.Į puodą, kuriame yra grietinėlė, sudedame šokoladą ir maišome, kol jis ištirpsta ir masė sutirštėja.
3.Paruoštą masę dedame į šaldytuvą ir paliekame kelioms valandoms arba pernakt, kad masė sukietėtų.
4.Iš sukietėjusiops masės formuojame norimo dydžio triufelius ir juos apvoliojame pasirinktuose pagarduose. Triufelius geriausia laikyti šaldytuve, kad jie išliktų kieti.

 

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK