Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2022-11-30

Sultinga, nepaprastai skani ir kartu labai paprastai paruošiama vištiena šventiniam stalui. 

                                                      

 Šventinė vištiena arba vieno indo vakarienė, kuri sukurta keliauti tiesiai ant kalėdinio stalo - lengvai pagaminama, gausi skonių ir puikiai deranti su skirtingu garnyru. Šiam patiekalui prireiks vis kelių tikrai paprastų ingredientų, tarp kurių karaliauja ir mūsų pamėgti Kikkoman padažai - šį kartą vištienai išskirtinio skonio pridėjo sojos padažas bei tirštas saldus Yakitori padažas. Tai vištiena, kuri nepaliks abejingų - penkios minutės virtuvėje ir ji jau paruošta keliauti į orkaitę. Su Kikkoman ruoštis šventėms paprasta! 
 
 
 
 
 
INGREDIENTAI: 
 
500 g vištienos kulšelių be kaulo ir odos; 
Kelios česnako skiltelės; 
2 - 3 arb. š. Kikkoman saldaus padažo "Yakitori Kikkoman";
2 - 3 valg. š. Kikkoman sojos padažo; 
Sauja šviežių ar šaldytų spanguolių; 
Šlakelis alyvuogių aliejaus; 
Kelios rozmarino šakelės
 
KAIP GAMINTI: 
 
1.Į dubenį sutarkuojame česnako skilteles, pilame Kikkoman saldų padažą marinatui bei sojos padažą ir beriame spanguoles. Viską sutriname iki vientisos ar pusiau vientisos masės. Įpilame alyvuogių aliejaus.
2.Į paruoštą marinatą dedame mėsą, gerai išmaišome ir paliekame šaldytuve marinuotis valandai kitai arba pernakt.
3.Išsimarinavusią vištieną dedame į kepimo indą, beriame dar šiek tiek spanguolių, pagardiname rozmarino šakelėmis ir dedame į 200 laipsnių orkaitę geroms 30 - 35 minutėms, kol mėsa iškeps. Patiekiame su mėgstamu garnyru.
 
 
Reklama | Kikkoman
PRISIJUNGTI SU FACEBOOK