Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2013-03-09

Mėgstantiems rimčiau ir sočiau pavalgyti! :)

                                                    

Mėgstantiems rimčiau ir sočiau pavalgyti, tikrai turėtų patikti kiaulienos troškinys su bulvėmis, toks „ale“ guliašas ;)

 

INGREDIENTAI:


•    2  svogūnai;
•    800 g. kiaulienos sprandinės;
•    600 g. bulvių;
•    2 - 3 morkos;
•    5 česnako skiltelės;  
•    Indelis pomidorų pastos;
•    Žiupsnelis raudonosios paprikos miltelių, druskos.


KAIP GAMINTI:

 

1.    Svogūnus supjaustykite plonais griežinėliais, stambiai sutarkuokite morkas ir viską sudėkite į puodą.
2.    Mėsą nuplaukite, supjaustykite vidutinio dydžio gabaliukais. Ją sudėkite į puodą, kuriame yra daržovės.
3.    Smulkiai supjaustykite česnaką ir taip pat sudėkite į puodą.
4.    Viską apibarstykite paprikos milteliais, druska ir gerai išmaišykite.
5.    Į puodą įpilkite tiek vandens, kad užtektų troškiniui troškintis. Uždenkite puodą ir palikite apie 30 – 45 minutes pasitroškinti.
6.    Suminkštėjus mėsai, į puodą supilkite pomidorų pastą ir atsargiai viską išmaišykite, kad nesukristų.
7.    Nuskuskite bulves, jas supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais ir taip pat sudėkite ant mėsos. Jei reikia, įpilkite dar truputį vandens. Palikite pasitroškinti apie 30 min. Skanaus :)

 

 

                            -----------------ENGLISH----------------------


                               Goulash with potatoes

 


INGREDIENTS:


• 2 onions;
• 800 g. pork tenderloin;
• 600 g. potatoes;
• 2-3 carrots;
• 5 garlic cloves;
• Bowl of tomato paste;
• A pinch of red chilli powder, and salt.

 

HOW TO MAKE:


1.    Chop the onions into thin slices, grate carrots and put everything into the pot.
2.    Wash meat and cut it into medium-sized pieces. Put it in a pot with vegetables.
3.    Finely diced garlic and also add to the pot.
4.    All sprinkle with chilli powder, salt and mix well.
5.    Add  a little water in the pot, enough to cook stew. Cover the pot and leave for about 30-45 minutes stew.
6.    When the meat is tender, pour the pasta of tomatoes into a pot and gently stir everything.
7.    Peel the potatoes, slice them into medium-sized cubes and also put on the meat. If necessary, add a little more water. Let cook for about 30 minutes. Enjoy it ;)

 

                   

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK

    Mano pirmoji knyga! :)