Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2013-05-28

Labai puikus variantas, kai įprasti karbonadai pabosta ir norisi kažko naujo, bet nesudėtingo :)

                                                              

    Karbonadas paprastai, karbonadas džiūvėsėliuose, karbonadas su sūriu, karbonadas su pievagrybiais...sakyčiau, kiek pabodę visi šie variantai, todėl paįvairinimui labai tinka neblogi kepsniukai su mocarela! Šiuos kepsnelius tikrai dar gaminsiu, nes patiko ir skonis, ir paruošimo laikas:)


INGREDIENTAI:


•    500 g kiaulienos nugarinės;
•    150 g pievagrybių;
•    125 mocarela sūrio;
•    1 nedidelis svogūnas;
•    Keli pomidorai (namuose turėjau ir geltonų, ir raudonų, pamaišiau juos :);
•    Žiupsnelis maltų pipirų arba prieskonių kiaulienai;
•    Nedidelis šaukštelis grūdėtų garstyčių, bet jei nėra po ranka, tai nebūtina :)  


KAIP GAMINTI:


1.Kiaulienos nugarinę supjaustykite vidutinio storio riekelėmis, jas išmuškite, paprieskoniuokite ir apkepkite iš abiejų pusių keptuvėje. Tiesa, aš gaminau mažesnius kepsniukus, tai mėsytę dar perpjoviau :)
2.Smulkiai supjaustykite svogūną ir pievagrybius, juos lengvai apkepkite, kol suminkštės.
3.Jau iškepusius kepsniukus aptepkite grūdėtomis garstyčiomis, bet labai nedaug :) Ant viršaus dėkite apkeptus pievagrybius ir svogūniukus, po griežinėlį pomidoro bei mocarelos sūrio.
4.Paruoštus kepsniukus pašaukite į 180 laipsnių orkaitę ir pakepkite apie 10 – 15 minučių. Garnyrui tinka bulvių košė bei skaniausios agurkų ir pomidorų salotos su grūdėtomis garstyčiomis ir alyvuogių aliejumi! :) Paprasta, tiesa? Skanaus! :)

 

                           

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK