Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2020-11-16

Vos per penkias minutes pagaminamas tortas, kurio paslaptis slypi LIDL biskvituose.

                                                                     

 Ir nors mūsų Kalėdos dažniausiai kvepia mandarinais, cinamonu ir muskatais, puošiasi daugybe lempučių ir nenustygsta vietoje su imbieriniais sausainiais bei ką tik iš orkaitės ištrauktais pyragais, tačiau būna ir taip, kad ima ir pasipuošia labai rimtais žiemiškais tortais. Vienas mėgstamiausių – maskarponinis tortas, kurį gali gaminti kelias valandas arba šiek tiek sugudrauti ir pagaminti vos per penkias minutes! Ši savaitė LIDL parduotuvėse - Belbake kepinių savaitė, tad į mano pirkinių krepšelį įšoko ne tik įvairūs šokoladiniai pabarstukai, sezoniniai prieskoniai, kepinių šokoladas bei cukruoti papuošimai, tačiau ir biskvitinės tešlos pagrindai, kurie beveik tokie patys, kaip kepti mamos. Štai ir visa paslaptis – dar kelios minutės virtuvėje ir vienas gražiausių tortų jau pasiruošęs šventėms!

 


INGREDIENTAI:


•800 g LIDL biskvitinės tešlos pagrindų (6 sluoksniai);
•60 g „Belbake“ kokoso drožlių;
•Truputis LIDL šokoladinių pabarstukų;
•750 g maskarponės;
•200 g kreminio sūrio;
•50 g cukraus pudros;
•1 arb. š. vanilinio cukraus arba vanilės ekstrakto;
•1 valg. š. citrinos sulčių;
•Kelios šaldytos arba cukruotos spanguolės.

 


KAIP GAMINTI:


1.Į dubenį dedame maskarponę bei kreminį sūrį. Lengvai išplakame elektRiniu plaktuvu. Pamažu beriame cukraus pudrą, vanilinį cukrų, taip pat supilame citrinos sultis. Kremas turi gautis kreminės konsistencijos.
2.Paruoštu kremu pertepame biskvitinės tešlos pagrindus. Aš juos šiek tiek sumažinau, nes gaminau aukštesnį ir mažesnį tortuką.
3.Likusiu kremu ištepame tiek torto viršų, tiek jo šonus.
4.Paruoštą tortą papuošiame šaldytomis spanguolėmis, eglių ar rozmarino šakelėmis, šokoladiniais pabarstukais bei kokoso drožlėmis.
5.Tortą paliekame porai valandų arba per naktį pastovėti šaldytuve, kad įsigertų skoniai.

 

#reklama #LidlPartnerystė #Lidl

 
PRISIJUNGTI SU FACEBOOK