Šiek tiek improvizacijos, kelių laisvų minučių virtuvėje ir ištikimiausios draugės – sluoksniuotos tešlos: kai reikia greitai, skaniai ir kartu neįprastai. Tik tiek, kad ant šventinio stalo puikuotųsi skanusis dešrelių tešloje vainikas. Kartais tikrai pakanka tokių mažų paprastų dalykų, svarbu, šventės brūzdesio apsuptyje nepamiršti, kad ne kepami prašmatniausi patiekalai yra Kalėdos. Kalėdos – tai dėmesys, laikas kartu, apkabinimai, tikras ir gyvas pokalbis, ranka parašytas palinkėjimas ar šypsena nepažįstamajam.
INGREDIENTAI:
• 260 g pieniškų dešrelių;
• 250 g sluoksniuotos bemielės tešlos.
KAIP GAMINTI:
1.Kiekvieną dešrelę supjaustykite į keturias dalis ir apvyniokite sluoksniuota tešla.
2.Paruoštas dešreles sudėkite į kepimo indą taip, kad gautųsi apvalus vainikas. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 15 – 20 min.