Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2016-12-05

Tikrų jaukių žiemiškų vakarų džiaugsmas, kurį paruošti užtrunka vos kelias minutes.

                                                                                     

 Kai miestus ir miestelius apjuosia šventinės lemputės, o aplinkiniai nenustoja šypsotis, kai namuose netyla kalėdinių melodijų garsai, o krintančios snaigės virsta milžiniškomis sniego pusnimis, apima nuostabus jausmas. Jausmas, kai norisi apkabinti kiekvieną artimą ir pašnibždėti jam gražiausią palinkėjimą, kai norisi parašyti laiškus seniai matytiems pažįstamiems ir pradžiuginti miela rankų darbo smulkmena, kai norisi šiltai apsirengti ir pasivaikščioti miesto gatvėmis bei parkais, kai apsiklojus pledu patogiai įsitaisyti ant sofos ir pasimėgauti karšto šokolado puodeliu. Pačiu skaniausiu naminiu karštu šokoladu! Kvepiančiu cinamonu, imbieru ir kardamonu. Tikras ilgų žiemos vakarų džiaugsmas!

 


INGREDIENTAI:


•    100 g juodojo šokolado;
•    100 ml pieno;
•    ½ arb. š. cinamono;
•    ½ arb. š. malto džiovinto imbiero;
•    Žiupsnelis malto kardamono.


KAIP GAMINTI:


1.Į įkaitintą puoduką suberkite šokolado bei įpilkite pieną. Maišykite virdami, kol ištirps.
2.Karštą šokoladą pagardinkite cinamonu, imbieru bei kardamonu. Viską išmaišykite ir patiekite. Jei mėgstate tirštesnį šokoladą, pilkite mažiau pieno, jei mėgstate ne tokį tirštą – pilkite daugiau.

 

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK