Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2017-12-08

Paruošiamas vos per kelias minutes, be desertams būdingų ypatingų ingredientų ir įnorių.

                                                                                           


 Kaip dažnai vos keli ingredientai gali virsti puikiu desertu! Tokiu lengvu, nesudėtingai pagaminamu, visai neįnoringu ir sveiku, tokiu, kurį ragaujant tikrai negriaužia sąžinė net kartojant dar ir dar kartą. Ir tikrai, toks desertas labai tinka žiemos šventėms, kai kartais prisivalgome tiek, kad saldiems reikalams būna vietos nebelieka. Ir dar! Jei gaminsite stiklainėliuose - tikrai papuošite ir šventinį stalą.

 


INGREDIENTAI:


•    400 g natūralaus jogurto;
•    2 arb. š. želatinos;
•    Keli valg. š. medaus arba cukraus;
•    Žiupsnis cinamono;
•    Gera sauja šaldytų aviečių.


KAIP GAMINTI:


1.Želatiną ištirpdykite keliuose valg. š. karšto vandens.
2.Jogurtą pagardinkite medumi (arba cukrumi) ir cinamonu. Supilkite želatiną. Išmaišykite ir supilkite į indelius. Palikite šaldytuve valandai, kad sustingtų.
3.Avietes sutrinkite iki vientisos masės. Taip pat galite pagardinti medumi arba cukrumi. Paruoštą tyrę supilkite ant jogurto deserto. Jei norisi, kad ir avietės virstų drebučiais, galite jas taip pat sumaišyti su paruoštu želatinu (užteks 1 arb. š.) ir desertą dar kartą įdėti į šaldytuvą, kad baigtų stingti ir avietės.

 

 

 

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK