Aš labai myliu Kalėdas! Myliu tą stebuklingą laiką, kai viskas aplinkui pasipuošia švieselėmis, kai namai pakvimpa karštu šokoladu ir kepamais imbierinukais, kai gatvėje sutikti žmonės Tau nejučia nusišypso, kai artimiausieji dalinasi šiluma ir jaukiomis akimirkomis kartu, kai širdyje būna taip gera, taip lengva, kad norisi tą jausmą nešioti ištisus metus. Taip, tai Kalėdos. Ir Kalėdų rytas gali būti šiek tiek kitoks. Su pusryčiais, kurie nustebina.
Kalėdinė blynų eglutė
INGREDIENTAI:
•1 kiaušinis;
•1 stiklinė pieno;
•6 valg. š. miltų;
•90 g špinatų;
•Žiupsnis druskos;
•1 arb. š. alyvuogių aliejaus;
•Sauja šaldytų aviečių.
KAIP GAMINTI:
1.Į maisto trintuvę įmuškite kiaušinį, supilkite pieną, suberkite miltus bei špinatus, druską, taip pat įpilkite alyvuogių aliejų. Sutrinkite viską iki vientisos masės. Tešla turi būti vidutinio skystumo.
2.Blynų keptuvėje kepkite skirtingo dydžio blynus. Jie kepa greitai, tad nepamirškite vartyti.
3.Į lėkštes sudėkite blynus taip, kad gautųsi eglutės forma. Papuoškite šaldytomis avietėmis.
Cinamonu kvepiantis gėrimas
INGREDIENTAI:
•2 stiklinės migdolų pieno;
•2 bananai;
•4 valg. š. avižinių dribsnių;
•Žiupsnis cinamono.
KAIP GAMINTI:
1.Visus ingredientus sutrinkite kokteilinėje.
2.Gėrimą supilkite į stiklines ir papuoškite cinamono lazdelėmis.