Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2021-01-05

Labai skanūs vafliai, kurie tikrai patiks tiek mėgstantiems brokolius, tiek jų nemėgstantiems,

                                                               

 Brokolių vafliai? Taip! Jie tikrai patiks tiek dievinantiems brokolius, tiek jų nemėgstantiems - tai vafliai, kuriuos lengva pagaminti ir skanu valgyti, kurie gardūs ne tik ką tik iškepti, bet ir jau gerokai pravėsę, vieni, su mėgstamu padažu ar net keptu kiaušiniu, vafliai, kurie puikiai tinka tiek skanauti namuose, tiek nuotykių ieškant kieme. Ir dar! Tai vafliai, kuriuose karaliauja ne tik brokoliai, bet ir daug sūrio, tad juos pamilti užtenka vos vieno kąsnio. Tikrai! Kai Adelė paprašo kepti dar nespėjusi visko suvalgyti, žinau, kad receptas pavyko.

 


INGREDIENTAI:


•1 nedidelis brokolis;
•2 kiaušiniai;
•2 valg. š. smulkiai tarkuoto kietojo sūrio;
•1 mocarela;
•1 – 2 valg. š. miltų;
•Žiupsnis druskos;
•Žiupsnis šviežių smulkintų petražolių;
•Gabalėlis sviesto.


KAIP GAMINTI:


1.Brokolį šiek tiek susmulkinkite ir apvirkite. Apvirusį brokolį susmulkinkite dar smulkiau.
2.Dubenyje išplakite kiaušinius. Į kiaušinių plakinį sudėkite paruoštą brokolį, kietąjį sūrį, smulkiai pjaustytą mocarelą, miltus, druską, lydytą sviestą bei petražoles. Viską išmaišykite iki vientisos masės.
3.Įkaitinkite vaflių keptuvę ir kepkite norimo dydžio vaflius.

 

 

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK