Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2017-04-09

8 nedideli vafliai

 

 Mėgstu kai sekmadieniai kvepia kepiniais ir tikrai nebūtinai saldžiais. Kartais labai špinatiniai avižinių dribsnių vafliai yra puikus pasirinkimas ypatingiems savaitgalio pusryčiams, kai šalia jų gali patiekti keptą kiaušinį ar uždėti kelis šaukštus rikotos sūrio su saulėje džiovintais pomidorais. Tai puikus pasirinkimas ir maistingiems priešpiečiams, kai besidžiaugiant taip lauktomis savaitgalio kelionėmis norisi skaniai bei sočiai užkąsti. Šiuos vaflius mėgsta ir Adelė, tad dažnai kelis jų įdedu į mažosios pietų dėžutę.

 


INGREDIENTAI:


•    1 kiaušinis;
•    50 ml pieno;
•    50 g ištirpinto sviesto;
•    ½ puodelio avižinių dribsnių sutrintų iki miltų;
•    2 saujos špinatų;
•    Žiupsnis druskos bei Provanso ar kitų mėgstamų žolelių.


KAIP GAMINTI:


1.Kiaušinį išplakite su pienu bei ištirpintu sviestu.
2.Suberkite avižinių dribsnių miltus ir išsukite iki vientisos masės.
3.Maisto smulkintuvu susmulkinkite špinatus,suberkite į tešlą. Pagardinkite druska bei žolelėmis. Išmaišykite.
4.Kepkite vaflių keptuvėje norimo dydžio bei formos vaflius.

 

 

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK