Salotos    Atgal <-

Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2014-12-22

Lengvos ir gaivios salotos, su puikiai suderintais ingredientais. Verta išbandyti ir pamėgti.

                                                                                          

 Burokėliai man primena vaikystę. Ir tėtį. Jis didžiausias šių raudonžandžių mylėtojas: juos kepa, verda, gamina raudoną miršainę ir visur prideda bent po kelis jų garnyrui. Varškės sūris jau didesnis šeimos damų draugas. Skanus jis su medumi, keptas, ant šviežios duonos pabarstytas ar patiektas prie arbatos puodelio. Bet taip pat varškės sūris puikiai bičiuliuojasi su burokėliais. Ir obuoliais. Ir nediduke sauja apkeptų smulkintų žemės riešutų. Tik virtuvėje galima atrasti tokių gražių skanių draugysčių!

 


INGREDIENTAI:


•    Keli virti burokėliai;
•    Keli nulupti obuoliai;
•    Gabalėlis varškės sūrio;
•    Nedidukė sauja apkeptų smulkintų žemės riešutų;
•    Šlakelis alyvuogių aliejaus;
•    Šlakelis medaus;
•    Žiupsnis druskos, juodųjų pipirų.

 

KAIP GAMINTI:


1.Burokėlius, obuolius ir varškės sūrį supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.
2.Alyvuogių aliejų sumaišykite su medumi, pagardinkite druska, juodaisiais pipiriukais.
3.Paruoštas salotas sudėkite į lėkštę, pagardinkite medaus – alyvuogių aliejaus padažu ir smulkintais žemės riešutais.

 

 

      

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK