Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2023-10-09

Traškus, sotus ir tikrai labai gardus užkandis, kuriame karaliauja daug, labai daug sūrio!

                                                                       

 Vakaro užkandžiui mocarela, saliamiu ir pesto įdaryta čiabata? Tikrai taip! Tai Italijos skonių įkvėptas užkandis, kuris nepalieka abejingų – ypatingai lengvai pagaminamas, traškus, sotus, gardus, puikiai tinkantis tiek įprastam vakarui su šeima, tiek laukiant būrio draugų ir, svarbiausia, su daug, labai daug sūrio, kuris tiesiog tįsta imant ką tik iškeptus čiabatos gabalėlius. Pažadu, taip patiks, kad taps vienu mylimiausių! P.S. Šią savaitę LIDL paruduotuvėse vyksta mano mėgstamiausia „Italiamo“ savaitė, kurios metu perkant 3 ar daugiau „Italiamo“ produktus, bus pritaikyta 20 proc. nuolaida. Neslėpsiu, šį kartą į namus grįžau su pilnu pirkinių krepšių, kuriame karaliavo ne vienas per tiek metų pamėgtas „Italiamo“ produktas. 
 
 
 
 
 
INGREDIENTAI:
 
125 g „Italiamo“ mocarelos; 
Keli griežinėliai „Italiamo“ saliami; 
Keli „Italiamo“ saulėje džiovinti pomidorai;
Keli arb. š. „Italiamo“ šviežio pesto padažo;
Sauja gražgarsčių;
1 čiabata
 
KAIP GAMINTI: 
 
1.Išpjauname čiabatos vidurį ir jį ištepame pesto padažu, dedame mocarelos gabalėlius, saliamį, gražgarstes, smulkintus saulėje džiovintus pomdidorus, dar kelis mocarelos gabalėlius ir šiek tiek pesto padažo. Užvožiame viršutine čiabatos dalimi. 
2.Paruoštą įdarytą čiabatą kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 10 – 15 minučių, kol duona taps traški, o sūris išsilydys. 
3.Iškepusią čiabatą supjaustome norimo dydžio gabalėliais ir patiekiame. 
 
 
Reklama | LIDL
 

 

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK