Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2023-10-12

Nedidukės ir labai skanios picutės, kuriose karaliauja ne tik dešrelės, bet ir daug sūrio. 

                                                                       

 Mini picos keksiukų formelėse - su skaniausiomis vištienos dešrelėmis ir sūriu, labai daug sūrio! Vos keturi ingredientai, kelios minutės virtuvėje ir picutės jau keliauja į orkaitę - gardžios tiek ką tik iškeptos, tiek jau gerokai pravėsios, tad jas drąsiau galima neštis net ir pietų dėžutėje į mokyklą ar į darbą. Tai kito lygio picutės, kurios patiks visai šeimai, o ypatingai mažiesiems ir mamoms, nes jose karaliauja "Vilniaus paukštyno" kito lygio lietuviškos vištienos dešrelės, kurios yra be antibiotikų, skonio stipriklių, dažiklių ir GMO, tad valgyti galima drąsiai. P.S. Nuo šiol ant "Vilniaus paukštyno" produkcijos galima rasti QR kodą, kuriuo pasinaudojus akimirksniu sužinosite viską apie vištieną ir NKP žymėjimą. Valgyti ne tik saugu, bet ir labai skanu!

 


INGREDIENTAI:


•Kelios "Vilniaus paukštyno" virtos pieniškos dešrelės;
•Picos tešla;
•Sauja tarkuotos mocarelos;
•1/2 saldžiosios paprikos


KAIP GAMINTI:


1.Keksiukų formeles apšlakstome riebalais.
2.Į jas dedame kvadratėliais supjaustytą picos tešlą ir šiek tiek užlenkiame kraštelius. Tuomet beriame sūrį, smulkiai pjaustytą papriką, pjaustytas dešreles ir vėl beriame sūrį.
3.Paruoštas picutes kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 15 minučių, kol tešla bus iškepusi. Iškeptas picutes pagardiname baziliko lapeliais.

 

 

Reklama | Vilniaus Paukštynas

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK