Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2024-11-17

Greitai ir itin paprastai pagaminamas užkandis, kuriam prireiks vos kelių paprastų ingredientų. 

                                                                               

 Tortilijų čeburekai vos per 20 minučių? Misija įmanoma!Tai itin paprastai ir greitai paruošiami ale čeburekai, kurie akimirksniu tampa puikiu vakaro užkandžiu ar lengva vakariene – traški išorė, sultingas mėsos įdaras ir vos kelios minutės gaminimo nepalieka abejingų. 
 
 
 
 
INGREDIENTAI:
 
250 g maltos mėsos;
8 mažosios tortilijos;
1 nedidelis svogūnas;
Šiek tiek vandens;
Žiupsnis mėgstamų maltos mėsos prieskonių;
Žiupsnis druskos;
1 kiaušinis;
Šiek tiek sezamo sėklų
 
KAIP GAMINTI: 
 
1.Pasiruošiame maltą mėsą – pagardiname ją druska, prieskoniais bei smulkintu svogūnu. Išmaišome. Įpilame šiek tiek šalto vandens ir dar kartą išmaišome – mėsą bus sultingesnė. 
2.Paruoštą mėsą dedame į tortilijų viduriuką ir lengvai paspaudžiame. 
3.Vidinius tortilijų kraštus ištepame kiaušinio plakiniu, perlenkiame perpus ir tvirtai užpaudžiame kraštus. 
4.Paruoštas tortilijas ištepame kiaušinio plakiniu, pagardiname sezamo sėklomis ir kepame 190 laipsnių orkaitėje arba karšto oro gruzdintuvėje apie 15 - 20 minučių. 
 
 
PRISIJUNGTI SU FACEBOOK