Visa kita: pietums ar vakarienei    Atgal <-

Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2021-05-28

Gurmaniško skonio sushi - su kriliais ir skirtingais pagardais - skanu ir paprasta!

                                                            

 Turiu planą savaitgaliui! Gaminame sušius? Net bet kokius, o tokius, kuriuose karaliauja krilvėžiai arba dar kitaip kriliai! Dar neragavote jų? Man taip pat tai buvo pirmas kartas – pirmą kartą  juos skanavau, pirmą kartą gaminau suši kitaip nei įprastai ir supratau, kad kriliai tobulai dera su jūros dumblių lapais bei lipniais ryžiais. Tikrai verta išbandyti!

 


INGREDIENTAI:


•2 indeliai „Santa Bremor“ krilvėžių;
•250 g suši ryžių;
•50 g kreminio sūrio;
•½ avokado;
•½ agurko;
•4 jūros dumblių lapai;
•Kelios krabų lazdelės;
•Šiek tiek skrudintų panko džiūvėsėlių;
•Sezamų sėklos apvoliojimui;
•Šiek tiek masago ikrų apvioliojimui.

 

 


KAIP GAMINTI:


1.Išverdame ryžius taip, kaip nurodyta ant pakuotės.
2.Bambukinį kilimėlį išklojame maistine plėvele.
3.Dedame jūros dumblio lapą ant kilimėlio ir paskirstome ryžių sluoksnį, palikdami mažą tarpelį šonuose.
4.Apverčiame lapą su prie jo prikibusiais ryžiais, kad ryžiai būtų prie kilimėlio, o nori lapas viršuje.
5.Dedame pasirinktus ingredientus  - aš kelis sushius gaminau su kreminiu sūriu, krabų lazdelėmis, krilvėžiais bei agurku, kelis su avokadu, panko džiūvėsėliais bei krilvėžiais.
6.Kilimėlio pagalba atsargiai suvyniojame sušį.
7.Suktinuką apvoliojame semazo sėklose, masago ikruose arba panko džiūvėsėliuose.
8.Drėgnu peiliu supjaustome sušį norimo dydžio gabalėliais – aš dalinu į šešias / aštuonias dalis.

 

Reklama | Santa Bremor

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK