Idėjų kampelis    Atgal <-

Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2022-12-05

Penkių minučių receptas, kuris puikiai tiks šventinei vakarienei - lengva ir skanu. 

                                                                    

  Ar pasiruošę dar vienai penkių minučių šventinės vakarienės idėjai? Susipažinkite, tai orkaitėje kepta lengvai karamelizuota lašiša! Pažadu, ji tikrai nepaliks abejingų - nepaprastai skani, ypatingai paprastai paruošiama ir lengvai įtinkanti net išrankiausiam skoniui. Šį kartą lašiša karamelizavosi mūsų pamėgtame "Kikkoman" sojos padaže drauge su medumi, česnakais ir žaliąja citrina - verta išsisaugoti ir Kalėdoms pasiruošti vos per penkias minutes! 
 
 
 
 
INGREDIENTAI:
 
500 g lašišos pjausnių arba visa lašišos filė;
2 - 3 valg. š. "Kikkoman" sojos padažo;
2 - 3 arb. š. medaus;
Kelios skiltelės česnako;
Šiek tiek žaliosios citrinos sulčių;
Žiupsnis druskos;
Ryšulėlis rozmarinų;
1 žalioji ir 1 geltonoji citrina
 
KAIP GAMINTI:
 
1.Dubenėlyje sumaišome sojos padažą, medų, tarkuotą česnaką bei žaliosios citrinoa sultis.
2.Į kepimo indą dedame lašišą, ją lengvai padruskiname ir pilame paruoštą padažą. Ant lašišos sudedame plonai pjaustytas citrinos riekutes.
3.Paruoštą lašišą paliekame valandai kitai lengvai pasimarinuoti ir kepame 190 laipsnių orkaitėje apie 15 - 20 minučių.
 
 
Reklama | Kikkoman
PRISIJUNGTI SU FACEBOOK