Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2023-11-21

Lengvas, maistingas ir tikrai nepaprastai skanus desertas jaukioms Kalėdoms ir ne tik. 

                                                                         


 Imbierinis chia desertas su traškia granola ir plakta grietinėle - jaukus, lengvas, su maloniu imbierinių meduolių poskoniu bei apelsinų aromatu - tiesiog sukurtas artėjančioms šventėms. Šį desertą paįvairina ir jam taip mėgstamo traškumo suteikia "Kellogg's" granola - traški, maistinga, lengvai saldi ir puikiai derantis su migdolinėmis chia sėklomis. Trys skirtingi granolos skoniai - skirtingai deserto nuotaikai - su šokoladu ir riešutais, su karamelizuotais riešutais ir klasikinio skonio.

 

 

 

INGREDIENTAI:


•Sauja "Kellogg's" mėgstamo skonio granolos;
•1 puodelis migdolų pieno;
•8 arb. š. chia sėklų,
•Šiek tiek tarkuotos apelsinų žievelės;
•Žiupsnis imbierinių meduolių prieskonių;
•Keli šaukštai plaktos grietinėlės;
•Imbieriniai sausainiai papuošimui

KAIP GAMINTI:


1.Į indelius supilame migdolų pieną, taip pat suberiame chia sėklas, įtarkuojame apelsinų žieveles, pagardiname imbierinių meduolių prieskoniais ir viską išmaišome. Paliekame šaldytuve kelioms valandoms arba pernakt.
2.Kai desertas išbrinksta, užbarstome granolą, dedame plaktą grietinėlę, pabarstome dar šiek tiek imbierinių meduolių prieskonių ir papuošiame sausainiais.

 

 

Reklama | Kellogg's

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK