Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2023-12-12

Tikrai skanus, tikrai lengvai paruošiamas ir tikrai šventinis silkės tortas, kuris sukurtas Kalėdų stalui. 

                                                                       

 Ar gali Kalėdos prabėgti be sluoksniuotos silkės mišrainės? Tikrai ne! Susipažinkite, viena skaniausių ir viena gražiausiai atrodančių mišrainių jau nekantriai laukia papuošti kiekvieno šventinį stalą - tai sluoksniuota silkės mišrainė su bulvėmis, kiaušiniais, marinuotais agurkėliais ir tobulai visus skonius užbaigiančiu Vilvi "Memel Piquant" sūriu su bazilikais. Šventėms ruoštis paprasta!

 

 


INGREDIENTAI:


•180 g VILVI "Memel Piquant" sūrio su bazilikais;
•Kelios virtos bulvės;
•3 - 4 virti kiaušiniai;
•Keli marinuoti agurkai;
•300 g silkės aliejuje;
•Keli valg. š. majonezo;
•Ryšulėlis šviežių krapų;
•Kelios spanguolės papuošimui


KAIP GAMINTI:


1.Torto formą dedame į indą, kuriame bus šventinė sluoksniuota mišrainė. Į vidų įdedame aukštesnį puodelį ar stiklinę, aplink kurią sluoksniuosime visus ingredientus.
2.Pirmiausia, dedame sluoksnį tarkuotų virtų bulvių, tuomet smulkiau pjaustytus silkės gabalėlius, majonezą, smulkintus agurkus, tarkuotus kiaušinius ir vėl majonezą. Gausiai užbarstome tarkuoto VILVI "Memel Piquant" sūrio su bazilikais, dedame krapus ir papuošiame spanguolėmis.
3.Atsargiai išimame kepimo formą bei stiklinę ar puodelį.

 

 

Reklama | VILVI

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK