Pasaulio puodai    Atgal <-

Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2020-07-13

Vos per kelias minutes paruošiami tortilijų traškučiai - traškūs, kupini skirtingų skonių ir spalvų.

                                                                 

 Hola, Meksika! Keliaujame kartu su Lidl į skonių fiestą, kurią įkvėpė Meksikos virtuvė? Mes jau prisijungėme ir pažadame,  bus pikantiška, aštru ir labai spalvinga! Šį kartą iš tikrai plataus asortimento pasirinkome kvietines tortilijas, kurios dabar Lidl parduotuvėse yra net 3 skonių, čederio sūrį su saldžiosiomis paprikomis bei padažą su daržovių gabaliukais. Trys ingredientai ir vos per kelias minutes jau galima mėgautis mūsų taip pamėgtais tortilijų traškučiais! Šiuos traškučius lengva pagaminti, jie puikiai pasiduoda improvizacijoms ir yra ne tik labai traškūs, bet ir labai skanūs. Juos kaskart galima gardinti vis kitais prieskoniais, atrandant naujus meksikietiškus skonius – drąsiai naudokite saldžiąsias ir aitriąsias paprikas, česnaką, kmynus, raudonėlius, kalendrą bei cinamoną, o šalia pateikite ne tik aštrų ar švelnų padažą su daržovėmis, bet ir gvakamolę, pomidorų / avokadų / kukurūzų / mango salsą, česnakinį grietininį padažą ar tiesiog jogurtą, gardintą žaliosios citrinos žievelėmis. Šie traškučiai tikrai įkvepia labai traškiems nuotykiams!

 

 


INGREDIENTAI:


•Pakuotė pasirinkto skonio El Tequito tortilijų;
•80 g El Tequito čederio sūrio su saldžiosiomis paprikomis ir pikantiškais prieskoniais;
•El Taquito aštrus arba švelnus padažas su daržovių gabaliukais;
•Šlakelis alyvuogių aliejaus;
•Žiupsnis druskos;
•Žiupsnis mėgstamų prieskonių.


KAIP GAMINTI:


1.Tortilijas supjaustykite norimo dydžio kvadratėliais.
2.Į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi, dėkite tortilijų kvadratėlius, juos lengvai aptepkite alyvuogių aliejaus ir pasirinktų prieskonių mišiniu ir užbarstykite tarkuotą sūrį.
3.Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 10 minučių.
4.Patiekite su mėgstamais padažais – aštriu arba švelniu padažu su daržovių gabaliukais, gvakamole, greitinės padažu, pomidorų – avokadų salsa. Improvizuokite ir atraskite naujus skonius!

 

 

#reklama #LidlPartnerystė #Lidl

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK