Kaip paprasta pirmadieniui suteikti skonių ir spalvų, kai LIDL parduotuvėse karaliauja karališkos lauktuvės iš Airijos bei Didžiosios Britanijos! Vos keli produktai, laužo dūmai, šiek tiek improvizacijos ir jau mėgaujiesi geriausiu mėsainių vakarėliu namuose – ant saulėtos pievos, su basomis kojomis, mėgstama muzika, netylančiais pokalbiais ir juoku. Ir mėsainiai šikart labai britiški, su maltos jautienos paplotėliais ir šonine, su čederio sūriu ir raudonųjų kopūstų salotomis, ir su nepaprastai skaniu mėlynųjų svogūnų čatniu. Vos tiek ir aplinkui įsivyrauja saulėta nuotaika!
INGREDIENTAI:
• 454 g Hatherwood maltos jautienos paplotėliai;
• 300 g Hatherwood šoninė;
• 250 g Hatherwood brandinto čederio sūrio;
• Keli valg. š. Hatherwood mėlynųjų svogūnų čatnio;
• 1,5 kg keptų Hatherwood bulvių skiltelių;
• 8 burgerių bandelės;
• 1 mėlynasis svogūnas;
• 1 nedidelis mėlynasis kopūstas;
• 2 didesnės morkos;
• 2 valg. š. Dijono garstyčių;
• Šlakelis citrinos sulčių;
• Keli valg. š. majonezo;
• Keli valg. š. grietinės;
• Žiupsnis druskos, juodųjų pipirų.
KAIP GAMINTI:
1.Ant vidutinės kaitros grilio iškepkite maltos jautienos paplotėlius bei šoninę. Taip pat pašildykite bandeles.
2.Kol kepate mėsainių ingredientus, pasiruoškite mėlynojo kopūsto salotas. Stambiai sutarkuokite kopūstą bei morkas, taip pat griežinėliais supjaustykite mėlynąjį svogūną. Viską išmaišykite su garstyčiomis, citrinos sultimis, majonezu bei grietine. Pagardinkite druska bei juodaisiais pipirais.
3.Orkaitėje iškepkite Hatherwood bulvių skilteles, kad taptų traškios.
4.Ant pašildytų mėsainių bandelių tepkite mėlynųjų svogūnų čatnį, dėkite maltos jautienos paplotėlį, šoninę, čederio sūrį bei mėlynojo kopūsto salotas. Užvožkite kita bandele. Jei norisi, pagamintą mėsainį galite dar šiek pašildyti, kad sušiltų ir sūris. Arba sūrį lengvai pakepkite ant grotelių ir jau pradėjus jam minkštėti uždėkite ant ruošiamo mėsainio. Patiekite su bulvytėmis.
#Lidl #LidlLietuva #sponsored #ad @lidllietuva #LidlPartnerystė