Salotos    Atgal <-

Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2017-07-13

Kiek neįprasto, bet puikaus skonio ir nemažiau maistingos vasariškos salotos.

                                                                                  

  Braškės baigiasi, o vasara dar net neatėjo. Viena diena saulėta, likusi savaitė lietinga, ir taip pusantro mėnesio. Vieną dieną norisi tik ledų, pieno kokteilių ir pilnų saujų uogų, likusią savaitę jau kažko sotaus ir šildančio. Šios salotos yra tarsi viduriukas tarp lengvo ir kiek sotesnio, o ir skonis neįprastai puikus. Neįprastai, nes iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti didelė painiava tarp ingredientų, bet pakanka paragauti, kad suprastum kaip jie visi čia dera sukurdami lėkštėje spalvas ir skonių jūrą.

 

 


INGREDIENTAI:


•    1 puodelis virtų / konservuotų avinžirnių;
•    1 avokadas;
•    100 g mocarelos kamuoliukų;
•    Sauja vyšninių pomidorų;
•    Sauja braškių;
•    Žiupsnis druskos, juodųjų pipirų;
•    Šlakelis alyvuogių aliejaus;
•    Šlakelis citrinos sulčių.


KAIP GAMINTI:


1.Į lėkštes berkite avinžirnius, dėkite mocarelos kamuoliukus, griežinėliais pjaustytą avokadą, pomidorus bei braškes.
2.Pagardinkite druska, juodaisiais pipirais ir alyvuogių aliejumi bei citrinos sultimis. Galite iškart susimaišyti iš šių ingredientų padažiuką ir tiesiog salotas aplieti.

 

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK