Garnyras    Atgal <-

Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2015-01-06

Švelnaus ir subtilaus skonio košė, tokia pūri, minkšta ir ryškios geltonos spalvos.

                                                                                       

 Moliūgų ir bulvių duetas yra puikus! Gardžioms sriuboms, sotiems troškiniams ir lengvam garnyrui. Iš šių daržovių pavyksta labai pūri, ryškios spalvos ir švelnaus skonio košė, kurią paragavus lengva pamilti ir sunku pamiršti. Jei dar pagardinus ją žiupsneliu cinamono –  skonis tiesiog pasakiškas, kiek neįprastas, bet tikrai puikus.

 


INGREDIENTAI:


•    Kelios bulvės;
•    Keli gabalėliai moliūgo;
•    Gabalėlis sviesto;
•    Keli šaukštai pieno ar grietinėlės;
•    Žiupsnelis druskos, juodųjų pipirų;
•    Žiupsnelis cinamono.


KAIP GAMINTI:


1.Bulves sudėkite į vandenį ir užvirkite. Bulvių virimo pabaigoje sudėkite ir moliūgo kubelius, kad suminkštėtų.
2.Išvirtas daržoves sugrūskite, pagardinkite gabalėliu sviesto, pienu arba grietinėle bei žiupsneliu druskos, juodųjų pipirų. Taip pat košę paskaninkite žiupsneliu cinamono, jis suteikia puikų aromatą ir šiek tiek pikantiškesnį švelnų skonį.

 

 

  

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK