Lai šiandien, ryt ir poryt karaliauja blynai! Nepaprastai žaismingas blynų padėklas su trimis skirtingais blynų skoniais ir dar daugiau saldžių bei nesaldžių pagardų suteiks Užgavėnėms ypatingos šventinės nuotaikos. Tokį gausų blynų padėklą galima paruošti vos per pusvalandį – su “Malsena” miltiniais mišiniais blynams kitaip ir nebūna – greita, skanu ir labai patogu. Kepame tris skirtingus skonius - su spalvingais pabarstukais, mielinius blynelius ir maistingus daržovių blynus, deriname juos su pačiais įvairiausiais pagardais ir leidžiamės į skaniausią blynų kelionę namuose, darbe, mokykloje ar net darželyje!
⠀
INGREDIENTAI:
•300 g “Malsena” mišinio daržovių blynams;
•400 g “Malsena” miltinio mišinio mieliniams blynams;
•370 g “Malsena” mišinio Confetti blynams;
•Vanduo ir aliejus;
•Sauja šilauogių;
•Sauja aviečių;
•1 – 2 bananai;
•Keli valg. š. grietinės;
•Keli valg. š. obuolienės;
•100 g rūkytos lašišos;
•Keli valg. š. pesto padažo;
•Keli ridikėliai;
•1 agurkas;
•Šiek tiek mėgstamų pabarstukų ar šokolado gabalėlių
⠀
KAIP GAMINTI:
1.Pirmiausia, kepame blynus – juos iškepti itin paprasta, tereikia miltų mišinius sumaišyti su vandeniu ir viskas, trijų skirtingų blynų tešlos jau paruoštos. Kepame nedidelius blynelius, kad būtų galima visus išragauti derinant skirtingus skonius.
2.Iškeptus blynelius sudedame ant medinės lentelės ar padėklo, šalia sudedame visus pagardus – šilauoges, avietes, banano bei agurko griežinėlius, grietinę, obuolienę, pesto padažą, rūkytą lašišą, ridikėlius bei pabarstukus. Drąsiai galima rinktis ir kitus mėgstamus pagardus – kuo daugiau skonių, tuo skaniau.
Reklama | Malsena